SNS Vakantiehulp helpt bij kwijtgeraakte pinpas

SNS Vakantiehulp is een iPhone-app die klanten van de bank helpt bij problemen in het buitenland, met zorgverzekering of pinpas.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SNS Vakantiehulp iPhoneDe SNS Bank heeft een aparte iPhone-app uitgebracht voor problemen op vakantie. Als je bent gerold (maar nog wel je telefoon hebt) of je pinpas wordt ingeslikt in een pinautomaat, kan je SNS Vakantiehulp gebruiken om de schade te beperken. De applicatie zorgt ervoor dat je contact geld kan regelen als je de betaalpas niet meer kan gebruiken en helpt je geldautomaten in de buurt te vinden.

Daarvoor heb je wel een internetverbinding nodig. SNS Vakantiehulp is ook ingericht voor de reisverzekering die de bank aanbiedt. Middels de keuzemenu’s in de applicatie kan je hulp krijgen bij ziekte, schade, annulering of verloren bagage. Als de antwoorden geen opluchting bieden, kan je contact opnemen met de alarmcentrale via de app.

Waarom SNS een aparte applicatie voor de functionaliteit heeft uitgebracht is een beetje de vraag. Hulp vragen bij problemen kan al langer via SNS Mobiel Bankieren op iPhone en iPad.

Pluspunten

  • Hulp in nood

Minpunten

  • Onhandig als aparte app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2014, 10:51
Categorie Apps
Onderwerpen sns, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.