Flash Dock: bevestig je iPhone bovenop een fotocamera

De Flash Dock maakt het mogelijk om je iPhone bovenop een fotocamera te bevestigen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld apps gebruiken om een foto waterpas te maken.

Flash DockVeel iPhone-bezittende fotografen dromen van een spiegelreflexcamera met ingebouwde iPhone-dock. Hierdoor zou je apps kunnen gebruiken om foto’s direct te bewerken of je resultaten direct naar vrienden te kunnen e-mailen. Totdat een camera-fabrikant dit idee oppikt zullen we het moeten doen met accessoires zoals de Flash Dock: hiermee kun je een iPhone bovenop je camera bevestigen. Connectiviteit tussen de iPhone en camera is niet mogelijk, maar je kunt wel apps gebruiken om bijvoorbeeld te zorgen dat een foto waterpas staat.

De Flash Dock lijkt camera’s van een zeer specifieke mogelijkheid te voorzien. Kun je geen reden bedenken om je iPhone bovenop je spiegelreflexcamera te bevestigen, dan is het accessoire misschien niet de moeite waard. Denk je echter dat er genoeg apps zijn om je foto’s te verbeteren, dan is je iPhone een welkome toevoeging bovenop je camera.

Je kunt de Flash Dock bestellen voor €29,99. Reken daarbij wel op ongeveer 8 euro aan verzendkosten. Op het moment van schrijven staat de gemiddelde levertijd op ongeveer twee weken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2012, 7:36
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.