Fishbone Charging Station

Fishbone Charging Station laadt al je devices op zonder kabelwirwar

De Fishbone Charging Station is een oplaadstation voor al je iPhones, iPads, e-booklezers en andere apparaten op je nachtkastje.

Fishbone Charging StationJe iPhone, iPad, iPod, e-booklezer: ze liggen vaak allemaal aan de lader, waardoor bijvoorbeeld je nachtkastje een wirwar aan kabels en adapters wordt. Dat kan makkelijker: zo kun je met de Fishbone Charging Station alle oplaadkabels in één dock steken, waar je vervolgens de apparaten op kunt zetten. Dat laadt een stuk opgeruimder op.

De Fishbone Charging Station heeft achterop vijf usb-poorten, waar je de oplaadkabels van alle devices op kunt aansluiten. Vervolgens steek je deze kabel door een klein gaatje aan de onderkant van de houder, waarna je hem op één van de houderplekken oprolt. Je kunt zo bijvoorbeeld een iPhone aansluiten zonder dat er een grote wirwar aan kabels ontstaat.

De vijf usb-poorten van de Charging Station hebben een maximale output van 6.8 A. Volgens de makers kun je hierdoor bijvoorbeeld een iPad en twee smartphones tegelijkertijd opladen. Hoe minder apparaten je aan de dock hangt, hoe sneller ze van stroom worden voorzien. De stroomadapter van de Fishbone gebruikt immers maar één stopcontact.

Je kunt de Fishbone Charging Station bestellen op Kickstarter. Door minstens 35 dollar te doneren krijg je in december de Fishbone toegestuurd. Ben je er vroeg bij? Dan hoef je slechts 29 dollar te betalen. Het project moet 30.000 dollar verzamelen om te slagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2015, 10:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.