iPhone 6s roze 1

Zo kan een roze iPhone 6s eruitzien

Deze afbeeldingen van een roze iPhone 6s zijn hoogstwaarschijnlijk nep, maar: ze geven wél een goed idee van hoe een mogelijke roze iPhone 6s eruitziet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6s roze 1Krijgt de iPhone 6s een nieuw kleurtje? Maanden geleden beweerde analist Ming-chi Kuo dat Apple een roze iPhone 6s zal uitbrengen, die naast de gouden, zilveren en spacegrijze modellen zal worden verkocht. Deze roze iPhone 6s is inmiddels te zien op afbeeldingen van het Aziatische daliulian, maar daarbij zeggen we meteen: heel geloofwaardig is dit gerucht niet. Het zit er dik in dat het gaat om 3D-renders of creatief Photoshop-werk. De plaatjes geven echter wél een goed idee hoe een roze iPhone 6s eruit kan zien.

De afgebeelde iPhone 6s wordt in de doos getoond en zit al volledig in elkaar. De kans is hierdoor zéér klein dat het gaat om een echte iPhone 6s. Tot nu toe zijn er vooral losse onderdelen gelekt, die vooral in fabrieken te zien waren. De roze iPhone 6s in de afbeeldingen is simpelweg te afgewerkt voor het huidige productietraject.

iPhone 6s roze 2

Daar staat tegenover dat de afbeeldingen er uitermate fraai uitzien. We zien de roze iPhone 6s van alle kanten, wat een prima idee geeft van wat Apple misschien wel op de planning heeft staan. Want hoewel de foto’s ongeloofwaardig zijn, blijft de voorspelling van Ming-chi Kuo gewoon staan. Kuo wist al eens eerder wat Apple van plan was, ver voordat het geruchtencircuit erover sprak.

iPhone 6s roze 3

Sketchy iPhone-gerucht

Dit soort ongeloofwaardige iPhone-geruchten komen wel eens vaker voorbij. Zo schreef een aantal websites gisteren over een mogelijke 5-inch iPhone 6s, die tussen het 4,7-inch- en 5,5-inch-model komt te staan. De bron? Een schets op een stuk papier, met daarbij een paar Chinese krabbels.

iPhone 6s schets

Het is bij geruchten altijd afwegen hoe geloofwaardig een afbeelding eruitziet. Maar een snel gemaakte tekening op een generiek stuk papier? Dat lijkt ons niet heel moeilijk om buiten Apple’s fabrieken te maken. Maar voor wie wel graag in dit soort geruchten gelooft: hieronder vind je een supergeheime schets van de iPhone 6s, die in handen is gekomen van iCulture-redacteur Lars.

iPhone 6s fake schets

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2015, 15:59
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.