Firmware 3.1.3 leidt tot klachten over accuduur en afspeellijsten

Firmware 3.1.3 heeft als doel enkele bugs op te lossen. Helaas brengt de update naast oplossingen ook nieuwe problemen met zich mee.

De nieuwe 3.1.3. firmware heeft als doel het oplossen van aan eental bugs in de vorige versie. Maar soms lost nieuwe firmware niet alleen problemen op, maar brengt ook gelijk nieuwe bugs met zich mee. De nieuwste iPhone-firmware is hier helaas geen uitzondering op. Op Apple’s supportforum zijn steeds meer klachten over versie 3.1.3 te lezen. Meest gehoorde klacht is een probleem met de accuduur en de weergave van de accu-lading, terwijl firmware 3.1.3 juist problemen met de accustatus had moeten oplossen. Die weergave van de accuduur kan zonder reden tussen hoge en lage waardes heen en weer schommelen, zodat een goed beeld van de werkelijke conditie van je iPhone batterij ontbreekt.

Ook zouden sommige iPhones erg warm worden en zomaar uren bedrijfsduur verliezen. Een ander veelvoorkomend probleem is dat playlists op de iPod touch niet goed gesynchroniseerd worden. Het syncen van muziek werkt wel goed. Playlists worden of helemaal niet gesynchroniseerd of zijn na een sync helemaal leeg. Apple heeft nog niet officieel op de klachten gereageerd.

Via: iPodnn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 13:55
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.