Fantastical krijgt ondersteuning voor WhatsApp en 1Password

Agenda-applicatie Fantastical krijgt ondersteuning voor WhatsApp, 1Password en nieuwe meldingstonen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Fantastical 2 iPhoneDe slimme agenda-applicatie Fantastical 2 is vernieuwd. In versie 2.0.5 van de app introduceert ontwikkelaar Flexibits een flink aantal vernieuwingen. Een van deze vernieuwingen is ondersteuning voor WhatsApp. Bij de verjaardag van je vrienden kon je de jarige al feliciteren met een belletje, iMessage of Facebook-bericht. Nu is de mogelijkheid toegevoegd om ook een voorgeprogrammeerd WhatsApp-berichtje te sturen. Dit doe je via de berichtenknop op een verjaardspagina.

Steeds meer apps krijgen tegenwoordig ondersteuning voor WhatsApp. WhatsApp maakt het voor andere applicaties mogelijk om rechtstreeks met de populaire berichtenapp te communiceren. Zo kunnen apps zien welke nummers je al in je WhatsApp-contacten hebt en kan meteen een chatbericht met een specifieke tekst worden aangemaakt.

WhatsApp-ondersteuning FantasticalWhatsApp Fantastical

In steeds meer apps kun je tegenwoordig linkjes naar websites meteen openen in de passwordmanager 1Password. In Fantastical is die ondersteuning nu ook toegevoegd. Linkjes kun je ook doorsturen naar Mercury-webbrowsers. Ondersteuning voor Google Chrome en Safari werd al eerder toegevoegd.

Ook introduceert de update nieuwe meldingstonen voor afspraken en herinneringen zodat je de verschillende meldingstonen beter van elkaar kunt onderscheiden. En je kunt voortaan de kalenderweek als badge op het app-icoon weergeven. Handig als de app op je eerste homescreen staat bijvoorbeeld. Verder brengt de update nog de nodige verbeteringen aan de toegankelijkheid, zoeksnelheid en wat visuele aanpassingen om de leesbaarheid te verbeteren. Ook kon het voorkomen dat er dubbele notificaties verschenen. Dit is een van de problemen die nu opgelost zou moeten zijn.

Downloaden: Fantastical 2 for iPhone (€3,99, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:04
Onderwerp fantastical

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.