Day One laat je dagboekpagina’s publiceren

De dagboek-app Day One is voortaan in staat dagboekpagina's te publiceren, om ze vervolgens te delen op Twitter en Facebook.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Day One publishingDagboek-app Day One maakt het met een nieuwe update mogelijk om al je belevenissen ook te delen met vrienden en familie. Door je activiteiten te publiceren wordt er een speciale webpagina gemaakt, waarvan je de link vervolgens kunt doorsturen naar bekenden. Deze link kun je vanuit de app ook makkelijk delen op Twitter, Facebook en Foursquare. Met de nieuwe publicatiefunctie verandert Day One opeens in een veel breder blogplatform: de app is al langer een populaire manier om een dagboek op je iPhone bij te houden, maar alle activiteiten waren tot nu toe beperkt tot alleen de gebruiker.

Day One publish screenshotHet lijkt er op dat Day One de privacy van de gebruiker nog wel hoog in het vaandel houdt, ondanks de nieuwe toevoeging. Het publiceren van een bericht is optioneel, en zodra je dit doet wordt er alleen een link gegenereerd. De publicatie is niet op een algemene verzamelpagina terug te vinden, waardoor het bericht alleen te bekijken is via een specifieke link. Pas achteraf kun je bepalen of je de dagboekpagina met meer vrienden wil delen door de link op Facebook, Foursquare en Twitter te plaatsen. Day One vereist voor de publicatiefunctie wel dat je een account maakt binnen de app.

Inmiddels is Day One al een paar jaar in de App Store beschikbaar. De applicatie maakt het mogelijk om je dag bij te houden met gemaakte foto’s en korte schrijfsels. Dit dagboek wordt ook nog eens geautomatiseerd aangevuld, met bijvoorbeeld het weerbericht van die dag en de hoeveelheid gemaakte stappen.

Downloaden: Day One (€4,49, universeel, 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:04
Onderwerp day one

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.