EyePatch case switch

EyePatch-case beschermt en poetst je iPhone-camera

De EyePatch case beschermt je iPhone niet alleen tegen krassen en deuken, maar veegt met een schuifje ook de cameralens schoon.

Wanneer je foto’s maakt met je iPhone wil je het onderwerp het liefst zo scherp mogelijk vast leggen. Vingerafdrukken of vuil op de lens helpen daar natuurlijk niet aan mee. Dit kan resulteren in wazige foto’s, wat ook tijdens het bewerken achteraf niet meer te compenseren valt.


EyePatch cases

De makers van EyePatch hebben hier iets op bedacht. Zij hebben een iPhone-case van siliconenrubber ontwikkeld die je toestel niet alleen beschermt tegen krassen, maar ook de camera aan zowel de voor- als achterzijde afdekt en schoon houdt. Dit is te danken aan een speciaal schuifje, gemaakt van hard plastic, dat aan de binnenkant voorzien is van microvezel-stof. Vóór het nemen van een foto veeg je simpelweg het schuifje de andere kant op, waardoor de lens vrij komt en tevens schoongeveegd wordt om het optimale resultaat uit je kiekje te halen. De case is zo ontworpen dat het de flitser, lichtsensor en speaker niet bedekt. Ook zijn er losse schuifjes verkrijgbaar in meerdere kleuren, om je case naar eigen smaak te personaliseren.

EyePatch case switch

De EyePatch-beschermhoes is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en paars en verkrijgbaar voor de iPhone 5, 5s en 6. Door de wat uitstekende lens van de iPhone 6 hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen enkel de front-camera te voorzien van het microvezel-schuifje. Bij de iPhone 5-modellen worden beide camera’s opgepoetst.

Gebruikers met een iPhone 5 en 5s kunnen de EyePatch aanschaffen voor 20 dollar. De variant voor de iPhone 6 kost 25 dollar. Let wel, verzending naar Nederland kost 15 dollar extra. EyePatch heeft beloofd dat de case in de toekomst ook voor andere smartphone-modellen op de markt zal komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2015, 15:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, hoesje, iPhone
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.