Europese iPad 3G via Vodafone, O2 en Orange

Vodafone, O2 en Orange zijn enkele operators die hebben aangekondigd dat ze de 3G iPad in diverse Europese landen gaan verkopen.

vodafone simDrie Europese mobiele operators hebben aangekondigd dat ze de 3G-versie van de iPad gaan verkopen. Het gaat om Vodafone, die de iPad in Spanje, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk (en trouwens ook in Australië) gaat aanbieden. Het is niet bekend of Vodafone een exclusieve aanbieder wordt in deze landen, maar het feit dat Vodafone in combinatie met Duitsland wordt genoemd wijst er in ieder geval op dat T-Mobile geen exclusieve deal krijgt, zoals nu bij de Duitse iPhone het geval is.

O2 gaat de iPad in het Verenigd Koninkrijk aanbieden en Orange zal de iPad ook in enkele Europese landen aanbieden. De prijzen zullen pas eind mei bekend worden gemaakt. Dat Vodafone geïnteresseerd was om de iPad te gaan verkopen zal geen verrassing zijn: in februari zaten ze er vanuit het hoofdkantoor al enthousiast over te bloggen. Ook de CEO van Vodafone liet al weten dat hij graag de iPad wilde hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2010, 17:01
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, bluetooth, europa, ipad, macally, orange, sdk, toetsenbord, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.