Ergo Book: iPad-case gebruikt Smart Cover als handgreep

De Ergo Book is een iPad-case met Smart Cover, die gebruikt kan worden als een handige handgreep.

Ergo BookVoor iedere situatie is er wel een iPad-accessoire te bedenken, maar twee hulpmiddelen lijken op het moment het populairst: de simpele iPad-case en Apple’s eigen Smart Cover. De nieuwe Ergo Book combineert deze twee met een handig bevestigingsstuk, waarmee je de iPad om meerdere manieren kunt neerzetten en vasthouden. Hierdoor grijp je de iPad vast met een band om je hand en kun je hem zowel horizontaal als verticaal positioneren.

De Ergo Book is simpel gezegd een iPad-hoes die op een aantal specifieke manieren kan worden gebruikt. De Smart Cover werkt net als Apple’s eigen Smart Covers, maar zit aan een groter deel van de case bevestigd. Hierdoor is dit gelijk ook je vasthoudpunt. De iPad draait in de Ergo Book 360 graden, wat je de vrijheid geeft om hem anders vast te klemmen. Daarnaast kun je de case openschuiven, zodat je de iPad-camera makkelijk gebruikt.

Je kunt de Ergo Book bestellen door op Kickstarter minstens 45 dollar te doneren – plus 25 dollar verzendkosten. Je krijgt dan een iPad mini-model. De iPad Air-variant kost 50 dollar. Vroege vogels krijgen een tientje korting. De Kickstarter-campagne heeft wel 5.000 dollar nodig om te slagen, maar dit relatief lage streefbedrag is op het moment van schrijven al bijna binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2014, 20:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, cover

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.