Eredivisie 2008-2009 klaar voor de iPhone

Eredivisie 2008-2009 is klaar voor de iPhone. In de webapplicatie kun je het programma en de uitslagen van het Nederlandse voetbal zien.

Eredivisie is een webapplicatie waarmee je de Nederlandse voetbalcompetitie op je iPhone kunt volgen. Nu de eredivisie weer is begonnen kan Eredivisie voor de iPhone natuurlijk niet achterblijven. Er zijn in de webapplicatie een aantal verbeteringen doorgevoerd: zo kun je voortaan je verbindingssnelheid aangeven (EDGE/GPRS of WiFi/3G), waarbij je ook kunt aangeven of je afbeeldingen wilt zien bij het nieuws, de uitslagen en dergelijke. Op het hoofdscherm zijn een aantal nieuw opties toegevoegd: naast Nieuws, Uitslagen, Programma, Stand en Clubs vind je er nu ook Live scores, Topscorers en Instellingen.

Het nieuws is zoals voorheen afkomstig van een externe website. Bij het onderdeel topscorers kun je zien bij welke club de betreffende voetballer scoort en hoeveel goals hij gemaakt heeft. Bij elke wedstrijd kun je de uitslag bekijken, inclusief logo’s van de clubs, waarbij je ook kunt zien wanneer en door wie de doelpunten zijn gemaakt, wat de opstelling is geweest en welke spelers een gele of rode kaart heeft gekregen.

Maar wat praten we eigenlijk nog? Eredivisie op de iPhone is gratis en als je er een webclip van maakt is de applicatie altijd onder handbereik.

Zelf bekijken: ga naar http://eredivisie.touchfans.nl op je iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2008, 17:02
Categorie Apps
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.