T-Mobile gaat mobiele abonnementen vernieuwen

T-Mobile gaat de mobiele abonnementen vernieuwen: Web'n'Walk (voorheen Pocket Internet Totaal) krijgt hogere downloadsnelheden en de mogelijkheid om mobiel tv te kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile Mobiel InternetVanaf 1 september gaat T-Mobile een nieuw aanbod voor mobiel internet introduceren. De snelheid van bestaande Web’n’Walk-abonnementen gaat omhoog en er komen enkele nieuwe diensten bij. Zo is het straks mogelijk om mobiel televisie te kijken en komt er een prepaid-mogelijkheid voor mobiel internet op de laptop.
De belangrijkste verbetering voor bestaande abonnees (zonder speciaal iPhone-abonnement) is echter de verhoging van de datasnelheden.

Web’n’Walk Standaard (voorheen Pocket Internet Totaal) gaat omhoog naar 384 kbps en Web’n’Walk Plus (voorheen PIT Plus) gaat in prijs omlaag en in omhoog naar 1 Mbps. Deze hogere snelheden zijn nodig om mobiele televisie te kunnen aanbieden. Er lijkt dus geen direct verband met de boze PIT Plus-gebruikers die dezelfde snelheid eisten als de iPhone-abonnees.

Bij Web’n’Walk Plus krijg je gratis de mogelijkheid om televisie op je mobiele telefoon te bekijken. Een speciaal toestel is daarvoor niet nodig: bijna alle UMTS-telefoons zijn geschikt voor mobiele tv. Je kunt onderweg kijken naar Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music. Het tv-signaal gaat daarbij niet over DVB-H, zoals bij KPN, maar via het 3G-netwerk.

Nog even ter vergelijking:

Web’n’Walk Standaard:

 • Voorheen: Pocket Internet Totaal
 • Snelheid was: tot 128 kbps down en 16 kbps up
 • Snelheid wordt: tot 384 kbps down en 64 kbps up
 • Prijs: €9,50 per maand
 • Datalimiet: geen

Web’n’Walk Plus:

 • Voorheen: Pocket Internet Totaal
 • Snelheid was: tot 384 kbps down en 64 kbps up
 • Snelheid wordt: tot 1 Mbps down en 384 kbps up
 • Prijs: €14,95 per maand
 • Extra: mobiele televisie
 • Datalimiet: vanaf 2 GB gaat de snelheid omlaag naar 384 kbps

Zoals je ziet is het prijsverschil tussen beide abonnementen niet meer zo groot. Wel zijn er grenzen aan het gebruik van Web’n’Walk Plus: wanneer meer dan 2GB dataverkeer is verbruikt gaat de snelheid van omlaag naar 384 kbps. Bij Web’n’Walk Standaard geldt net als voorheen geen limiet.

Laptopgebruikers kunnen straks kiezen voor Laptop Economy (€19,95), Laptop Business (€34,95) en Laptop Executive (€59,95). Vanaf 8 september komt er ook een mogelijkheid om prepaid te internetten op een notebook. Laptop PrePaid kost 1 euro per MB en maximaal 7 euro per dag. De prepaid-kaarten zijn te koop bij MediaMarkt, The Phone House en de winkels van T-Mobile.

Meer info: T-Mobile Mobiel Internet
Via: persbericht
Dank aan Marc voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.