Elastick: zet je iPad makkelijk op een microfoonstandaard

De Elastick is een iPad-standaard die precies in een microfoonhouder past. Hierdoor is hij handig op het podium
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ElastickMet het groeiende aantal muziek-apps voor de iPad, moeten er wel steeds meer muzikanten zijn die de tablet gebruiken. Een interessante ontwikkeling, maar ook eentje die met de nodige problemen gepaard gaat. Immers: hoe zet je een iPad makkelijk neer op het podium wanneer je gitaar speelt? Twee Europese ontwerpers denken hier met de Elastick een antwoord op te hebben gevonden. Deze iPad-standaard lijkt op het eerste gezicht vooral handig te zijn om de iPad staande te houden bij een film, maar is hetzelfde als een microfoon gevormd. Hierdoor kun je makkelijk een microfoonstandaard gebruiken om je iPad staande te krijgen.

Je bevestigt de Elastick-standaard aan je iPad met vier stukken elastiek. Omdat hier aardig wat rek in zit is hij ook met een flink aantal cases gewoon te gebruiken. De standaard wordt in drie versies geleverd: een met zwarte randen, een met rode randen en een limited edition die volledig uit brons gemaakt is.

Elastick

Elastick is een Kickstarter-project dat nog niet heel lang op de website staat. De ontwerpers hopen een totaalbedrag van 15.000 dollar te verzamelen. Hier hebben ze nog 44 dagen voor. Op het moment hebben ze nog een lange weg te gaan: er is nog maar 645 dollar verzameld. Draag je bij aan de productie van de Elastick, dan kun je een of meerdere cadeau krijgen, afhankelijk van de grootte van je donatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2011, 18:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, muziek, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.