SwitchEasy Coverbuddy: iPad-hardcase in de kleuren van de Smart Cover

De SwitchEasy CoverBuddy is een hardcase van polycarbonaat, die aansluit op de kleuren van de Smart Cover van Apple. Met deze hoes is ook de achterkant van de iPad 2 goed beschermd.

switcheasy-coverbuddySwitchEasy is voor de iPhone een bekend merk: ze hebben al meerdere cases uitgebracht, waar we regelmatig een review over geschreven hebben. Voor de iPad maakt SwitchEasy ook allerlei accessoires, waaronder de nieuwe Coverbuddy. Dit is een polycarbonaat-case die de achterzijde en zijkanten van je iPad 2 beschermt.

Je kunt het gebruiken in combinatie met de originele Apple Smart Cover. De kleuren zijn dan ook erop afgestemd: je kunt de Coverbuddy aanschaffen in de kleuren blauw, groen, oranje, roze en crème. Dit zijn de kleuren van de urethaan Smart Covers van Apple. Ook zijn de kleuren tan, donkerblauw, rood, grijs en zwart voorhanden, voor mensen die de lederen uitvoering van de Smart Cover hebben gekocht. Op de buitenzijde van de case is een slijtvaste rubber coating aangebracht, voor extra grip.

Naast deze gekleurde uitvoeringen is er ook een transparante uitvoering onder de naam Ultraclear. Dit is een doorzichtige hoes, waarvan de buitenzijde is voorzien van een krasbestendige UV-coating. Met deze onopvallende hoes kun je het design van de iPad nog gewoon zien. Er zijn openingen voor knoppen, connectoren en de cameralens aanwezig, zodat je alle functies van de iPad 2 gewoon kunt blijven gebruiken. Met deze hoes is ook de achterkant van de iPad goed beschermd. De SwitchEasy CoverBuddy kost 29,95 euro in alle uitvoeringen.

Meer info: CoverBuddy in de shop

coverbuddy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 11:27
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.