Eindhoven in 3D in Apple Maps

Eindhoven en omgeving in Flyover op Apple Kaarten

Eindhoven is nu ook in Flyover te bekijken in Apple Maps. Het is de derde stad met Flyover-beelden, na Rotterdam en Utrecht.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Jawel, ook de stad Eindhoven is nu als Flyover te bekijken op Apple Maps. Apple is het aantal Nederlandse en Belgische steden geleidelijk aan het uitbreiden. Onlangs kwamen Utrecht, Antwerpen en Brugge erbij. Sommige steden – zoals Rotterdam – hebben ook al Flyover-tours, waarbij je een rondvlucht over de stad maakt.

Eindhoven Flyover in Apple Maps

Eindhoven Flyover

Eindhoven is na Rotterdam en Utrecht de derde Nederlandse stad die in 3D-beelden te bekijken is. Ook de omliggende steden en dorpen zijn te bekijken. Het gaat hierbij onder andere om Helmond, Valkenswaard, Geldrop, Veldhoven, Nuenen, Stiphout, Son en Breugel, Best en Mierlo. Je kunt de kaarten ook meteen op de desktop kijken door deze link te volgen: Eindhoven in 3D.

Eindhoven in 3D op Apple Kaarten

Toch komt het in kaart brengen van de Nederlandse steden maar langzaam op gang. In Duitsland zijn bijvoorbeeld ook de wat minder bekende steden zoals Bremen en Münster inmiddels in Flyover te bewonderen. Kijk hier voor ons overzicht van Nederlandse Flyover-steden.

Tipgever: @MartijnBeks

Eindhoven Flyover in Apple Maps OS X

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2016, 12:03
Categorie Apple
Onderwerpen 3d, apple kaarten, apple maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.