iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 29 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 29 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture: geruchten over nieuwe oordopjes van Apple voor je iPhone, originele tv-series voor iTunes en draadloos opladen op afstand. Wat is hiervan waar? Ook is er weer een nieuwe App van de Week en is Tweetbot overgestapt op de hartjes. Het complete dagoverzicht lees je hieronder, in deze laatste iCulture Vandaag van deze week.

Nieuws

Apps

  • Piloteer is Apple’s gratis App van de Week. Trek je jetpack aan en vlieg door de lucht in dit lastige spelletje.
  • Mijn Simyo is veelzijdiger geworden. De app is helemaal vernieuwd en heeft nieuwe functies gekregen. Zo kun je nu je buitenbundelkosten bekijken en meerdere telefoonnummers toevoegen.
  • Twofold Inc. is een lastig puzzelspelletje waarin het draait om gekleurde blokjes. Lees onze review om te weten wat wij ervan vinden.
  • Tweetbot voor Mac en iOS is nu ook overgestapt op de hartjes. Zeg maar dag tegen het uitdelen van sterretjes en favorieten!

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Tiendeo – Catálogos y Ofertas (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.4+) - Aanbiedingen-app Tiendeo is nu ook beschikbaar voor de Apple Watch.
  • Google Ads (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De zakelijke app Google Adwords is nu beschikbaar voor iOS.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.