iPhone-7-leak

‘Dit is de eerste video van de iPhone 7’

Op een video zou een prototype van de iPhone 7 te zien zijn. De video is afkomstig uit een fabriek van Foxconn, al blijft het natuurlijk de vraag of het hier echt om een testversie gaat. Oordeel zelf.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-7-leak

Er is een video opgedoken van de iPhone 7, die in de fabriek van Foxconn gemaakt zou zijn. In de video zien we volgens de makers een prototype van de iPhone 7, die zoals eerdere geruchten geen fysieke homeknop en geen oortelefoonaansluiting meer heeft.


Update: Het was natuurlijk te verwachten: er is inmiddels bevestigd dat de video fake is.

Het is natuurlijk de vraag of we hier met een echt prototype van de iPhone 7 te maken hebben, al is er in ieder geval wel op de details gelet. Zo is er een Foxconn-logo aanwezig op de jas van de persoon die de iPhone vasthoudt.

Verplaatste camera en geen koptelefoonaansluiting

Zoals je in de video kunt zien (die verscheen op het Chinese QQ), is de homeknop onderop het toestel verdwenen en zit de camera in het midden van de iPhone. Dit geldt voor beide camera’s. De achterkant van de iPhone lijkt van metaal en is nog niet volledig afgewerkt, evenals de rest van de behuizing. Het scherm is in de breedte een stuk groter en loopt door tot de rand van het toestel.

iPhone 7 gelekte video

De camera op de achterkant steekt bovendien niet meer naar buiten, een grote ergernis van veel iPhone-gebruikers. In de korte video zien we ook de onderkant van het vermeende prototype, waar zo te zien geen koptelefooningang op aanwezig is. In ieder geval niet op de onderkant van het toestel. Dit sluit aan bij eerdere geruchten dat Apple de Lightning-ingang wil gaan gebruiken voor koptelefoons.

iPhone 7 gelekte video

iPhone 7 gelekte video

Het zal nog wel even duren voordat we de echte iPhone 7 te zien krijgen, dus tot die tijd blijft het speculeren over de echtheid van deze video. Een conceptmaker voegde eerder vandaag alle geruchten rondom de nieuwe iPhone samen en maakte er een concept van.

Wat denk jij? Oordeel zelf en kijk de video op de website van QQ.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.