Eerste iPhone-stylus van iGiki nu verkrijgbaar

iGiki heeft de eerste stylus voor de iPhone gelanceerd. De TapRight werkt met speciaal zacht materiaal dat niet kan krassen op het scherm. Maar iGiki heeft nog geen foto's beschikbaar gesteld. Is het een grap?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

TapRight van iGikiiGiki, het bedrijf dat beloofde om ‘s werelds eerste stylus voor de iPhone uit te brengen, heeft zich aan de belofte gehouden. De aanraakpen is vanaf vandaag verkrijgbaar en maakt gebruik van TouchField-technologie. Door het design maak je minder fouten bij het typen.

De stylus is niet van plastic of metaal, maar van een zacht alternatief materiaal dat goed werkt op de iPhone. Er zit geen punt aan de stylus, maar een MagicTip. Die is zacht en toch nauwkeurig, aldus het bedrijf. De TapRight van iGiki kost $19,99 en wordt geleverd in een draagtasje, met handleiding en 10 gratis games van iGiki. Want eigenlijk is iGiki vooral een gamesontwikkelaar, die dit er kennelijk voor de lol erbij doet.

Toch blijven twee vragen onbeantwoord: waar blijven de foto’s van deze magische stylus? En hoe kan het dat de stylus werkt, terwijl het touchscreen door de gebruikte technologie toch alleen aanrakingen van een vinger detecteert? Geen woord daarover op de productpagina van iGiki TapRight. Zou er misschien gewoon een nagelvijl in de verpakking zitten?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:41
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.