CM3 geeft Java-telefoons een iPhone-interface

CM3 brengt ontwikkeltool op de markt waarmee je gewone Java-telefoons kunt voorzien van iPhone-achtige interfaces met animaties en andere grafische effecten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

CM3 iPhone interface voor JavaCM3 is een nieuwe technologie waarmee je media-applicaties voor Java-telefoons kunt maken, die dezelfde uitstraling hebben als de applicaties op de iPhone. Je kunt door geanimeerde menu’s bladeren in iPhone-stijl. Met de lancering van de iPhone komen veel software-ontwikkelaars op het idee om meer aandacht te besteden aan een zogenaamde rich media interface. Simpele mediasoftware is niet meer voldoende.

Smartphones zoals de Treo en BlackBerry dachten dat ze wel konden overleven met simpele multimedia-applicaties. Maar door de komst van de iPhone gaan mensen meer verwachten. Je kunt het toeters en bellen noemen, maar het is een van de succesfactoren van de iPhone: het werkt niet alleen supermakkelijk maar het ziet er ook nog eens erg goed uit.

Iedere ontwikkelaar die zijn applicatie een ‘iPhone Experience’ wil meegeven kan met CM3 dat effect teweeg brengen in simpele Java-applicaties. Het voordeel daarvan is dat er heel wat telefoons zijn die dit ondersteunen. Flitsende menu’s, mooie animaties, het kan allemaal en als het toch nog te ingewikkeld is kun je ervaringen uitwisselen met andere ontwikkelaars.

Meer informatie: Cornerspace, via i-Newswire

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 15:57
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.