UniquePhones maakt video om hack te bewijzen

UniquePhones probeert wat geloofwaardigheid omtrent hun iPhone-simlock-oplossing terug te winnen met een videobewijs. Maar de video is zo wazig, dat er van bewijs niet echt sprake is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

UniquePhones, software unlockUniquePhones heeft de schijn tegen: het bedrijf beweerde een werkende software-unlock voor de iPhone te hebben, maar we weten nog steeds niet of de juridische problemen echt zijn, of dat ze gewoon wat meer tijd nodig hebben. Wij denken dan: geef die oplossing aan een paar onafhankelijke websites die het kunnen controleren. In plaats daarvan heeft UniquePhones nu een wazige YouTube-video gemaakt.


Een half miljoen mensen hebben zich vooraf ingeschreven voor de oplossing. Stel dat iedere geïnteresseerde de software koopt voor de gereduceerde prijs van $25 (de normale prijs wordt $50), dan hebben ze goud in handen: $12,5 miljoen dollar om precies te zijn.

Jammer dat UniquePhones met zoveel miljoenen in het vooruitzicht geen geld overhad voor een knappe camera. De samenzweringstheoretici kunnen weer in actie komen. Nee, dan was onze amateurvideo een stuk beter! De weblog van UniquePhones, te vinden op iPhoneUnlocking.com biedt excuses aan voor de slechte kwaliteit van de Nokia N95 in het schemerdonker, maar belooft ook dat er nog meer updates zullen komen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 1:07
Onderwerpen
,
Categorie
Jailbreak

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.