eBay maakt zoeken makkelijker

eBay maakt shoppen op iPhone leuker met grote foto’s

eBay voor iPhone shopt een stuk prettiger met grote, duidelijke foto's en in-app notificaties voor overbiedingen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

eBay maakt zoeken makkelijkerHet is wat vanaf een nieuwe update aangenamer om te shoppen in de iPhone-app van eBay. De internationale veilingsite voorzag de mobiele applicatie van grotere foto’s en productrecensies bij gangbare producten als bijvoorbeeld een camera of tablet. De app is ook beter te gebruiken bij het aflopen van een veiling: voortaan krijg je in de app notificaties als je bent overboden.

Als verkoper van producten mag je ook rekenen op in-app notificaties, bijvoorbeeld als er een nieuw product is verkocht of een bod is teruggetrokken. Voor verkopers zijn er sowieso meer verbeteringen. Je kan instellen dat je een percentage van de verkopen doneert aan goede doelen en je kan vanuit de app een betalingsherinnering versturen. Ook zie je als verkoper de locatie van een koper.

eBay Canon EOS 700d kopen eBay resultaten zoeken iPhone

Alledrie de weergaven waarin je zoekresultaten op eBay kan laden, zijn beter geworden met foto’s. In de lijstweergave, vakjesweergave en in de kaartenweergave zijn foto’s uitgevoerd in een hogere resolutie en is beter te zien wat erop staat. De iPad-versie van eBay kreeg geen update.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 15:34
Categorie Apps
Onderwerpen ebay, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.