ebay-iphone-6-prototype-1

Zeldzaam iPhone 6-prototype verschijnt op eBay

Op eBay is een zeldzaam iPhone 6 prototype met diagnostische software verschenen. Volgens de verkoper is het een uniek exemplaar.

Het zal je maar gebeuren: een Amerikaanse gebruiker kreeg na verlenging van het mobiele abonnement niet de bestelde 64B iPhone 6 toegestuurd, maar een prototype iPhone 6 waarop diagnostische software draait. In plaats van terugsturen besloot kimberlyk1018 het prototype maar op eBay te gaan verkopen, ook al is de kans groot dat Apple de verkoop spoedig verbiedt. Het toestel draait diagnostische software, dat Apple intern gebruikt om toestellen te testen. De foto’s komen overeen met eerdere beelden van de testsoftware. Volgens de verkoper is het een “kans die je maar een keer in je leven meemaakt” en lijkt daarin gelijk te krijgen want de biedingen op eBay zijn op het moment van schrijven al opgelopen naar 14.520 dollar.


ebay-iphone-6-prototype-2

Wat krijg je voor dat geld? In ieder geval een uniek toestel, al kun je er niet zoveel mee. De verkoper garandeert dan ook niet dat je ermee kunt bellen of de camera kunt gebruiken. Je krijgt het toestel geleverd in een normale doos met lader, oordopjes en stroomadapter. Het toestel heeft niet de gebruikelijke opdruk op de achterkant en heeft een rode Lightning-poort. Eerlijk gezegd: voor zoveel geld hadden we wel iets betere productfoto’s verwacht…

ebay-iphone-6-prototype-1

De verkoop grenst op het randje van wat is toegestaan en de verkoper lijkt zich daar ook wel bewust van. Hij/zij meldt: “Apple does NOT let these phones out of their possession” en het is vrijwel zeker dat eBay de veiling binnen een paar uur offline haalt. Apple zal ongetwijfeld pogingen doen om het prototype in beslag te neen.

Meer info: iPhone 6 prototype op eBay

ebay-iphone-6-prototype-5 ebay-iphone-6-prototype-6

ebay-iphone-6-prototype-4 ebay-iphone-6-prototype-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.