Eerste foto’s van WWDC 2008: de banners hangen al

De voorbereidingen voor WWDC 2008 zijn in volle gang. De eerste Apple-logo's en banners met WWDC08 zijn al in San Francisco gesignaleerd. iPhone-banners hangen er nog niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WWDC08Apple is begonnen met het aankleden van het Moscone West Convention Center. Vlaggen en gigantische raamstickers met het Apple-logo en de tekst WWDC08 zijn inmiddels overal te vinden. Binnen hangt al een grote plafondbanner met de tekst OS X Leopard. Tot nu toe geen teken van iPhone-banners, maar dat zal ongetwijfeld nog gaan veranderen.

Meer dan eenderde van de development sessies tijdens WWDC gaan over de iPhone. De sessies gaan over het ontwerpen van applicaties met de Interface Builder, ontwerpen van gebruikersinterfaces, gamesontwikkeling, multi-touch events en gestures, tekstinvoer, netwerken en integratie met technologieën zoals Apple’s Address Book API. Toch is de iPhone niet het belangrijkste onderwerp: meer dan 50% van de sessies gaan gewoon over het ontwikkelen voor het Mac-platform. Daarnaast zijn er een aantal sessies over IT, zoals migratie naar OS X Server en toepassing op grote schaal van Xsan. Apple logo

Nog even terugkomend op de foto’s van de voorbereidingen voor WWDC 2008: een van de leukste foto’s is de loopbrug waarop vier mensen bezig zijn het gigantische Apple-logo op de glazen pui van het gebouw te plakken.

Meer info: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, evenement, moscone, san francisco, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.