Apple stuurt pakketpost: niet voor dinsdag openen

Meerdere Australische resellers hebben een pakketje van Apple ontvangen, dat niet voor dinsdag mag worden geopend. Zit de 3G iPhone erin?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mystery boxAustralische resellers hebben een pakketje van Apple ontvangen met de tekst: “SUBJECT TO TERMS OF NDA, DO NOT OPEN UNTIL TUESDAY JUNE 10TH, 2008”. Het pakket is verstuurd door Apple aan een onbekende maar “zeer betrouwbare bron”. Deze persoon denkt dat de 3G iPhone in het pakket zit en vindt het niet vreemd dat er maar één toestel in het pakket zit. Apple geeft de nieuwe iPhone volgens hem gewoon weg voor promotionele doeleinden.

Maar waarom de haast om nu al iPhones rond te sturen? Het past niet bij de geheimzinnigheid rond Apple om nu al pakketten rond te sturen die gemakkelijk kunnen worden geopend door de winkeliers – die op hun beurt weer als “anonieme maar betrouwbare bron” opduiken in allerlei artikelen.

De opening van de flagship Apple Store in Sydney is pas op 19 juni en dat is ook de meest waarschijnlijke datum waarop de iPhone in Australië wordt verwacht. Apple had na de WWDC-keynote nog tijd genoeg om promotie-iPhones naar resellers te sturen zonder kans dat informatie over het toestel uitlekt. Singtel en Vodafone gaan de iPhone allebei “later dit jaar” in Australië verkopen.

Via: Macrumors en MacTalk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2008, 11:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 3G, australie, reseller

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.