Een beetje eng: Steve Jobs in carboniet iPhone-hoes

Een lichtelijk creepy iPhone-hoesje is net op de markt gebracht. Society6 verkoopt een cover van Steve Jobs die in graniet is ingevroren - en hij is al van jou voor slechts 35 dollar.

Steve Jobs grijpt vanuit de iPhone 4Omdat je toch al graag naar hem luistert: een nieuwe iPhone 4 en iPhone 3G(S)-hoes van Society 6 brengt Apple-frontman Steve Jobs dicht naar je oor. Jobs is erin ingevroren in carboniet. Dat is een verwijzing naar Star Wars-held Han Solo, die door Darth Vader ingevroren wordt overgeleverd aan Jabba de Hut. Anders gesteld: veel nerdier dan dit kan het niet. Of toch wel: de print is ook te krijgen als iPhone-skin, op canvas, op een shirt, trui en als sticker op de laptop of iPad.

Skins zijn dunne, vaak semi-transparante stickers die je op de iPhone, iPod touch en iPad kan plakken. De prijzen beginnen bij ‘gratis’ voor het canvas, maar dat lijkt een foutje. De hoes – niet de skin dus – kost $35 dollar (omgerekend €24,- euro) voor zowel de iPhone 3G(S) als de iPhone 4. Dat is exclusief $10 verzendkosten naar Nederland of België. Voor omgerekend iets meer dan 30 euro kun je Steve Jobs dus voor altijd dicht bij je dragen.

Te krijgen in de webwinkel van Society6.

Steve Jobs in een carboniet iPhone 4-hoes

Via Macenstein.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 17:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, hoesje, iPhone 3G, iPhone 4, multitasking, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.