E-mailapplicatie Wide Email krijgt shortcuts

Met de laatste update van Wide Email kun je shortcuts gebruiken voor veelgebruikte teksten. Door het intikken van twee letters kun je complete zinnen en paragrafen aan je e-mail toevoegen.

wide emailHet is op de desktop al lang niet meer nodig om ‘Vriendelijke groeten’ onder e-mailberichten te typen. Ook dooddoeners als ‘Inmiddels verblijf ik’ en ‘Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd’ hoef je niet meer zelf in te typen (al is het wel goed voor je Whatpulse-score). In plaats daarvan typ je een zelfgekozen shortcut zoals ‘mvg’ en alles wordt automatisch ingevuld. Als je besturingssysteem of e-mailprogramma het niet zelf ondersteunt kun je extra software zoals Typinator gebruiken. Op de iPhone was zoiets nog niet mogelijk. Je kon wel de zin ‘Verstuurd vanaf mijn iPhone’ vervangen door een e-mailhandtekening, maar daar bleef het bij. Tot nu toe, want LizzardWerks heeft een nieuwe versie van Wide Email uitgebracht waarmee het wel kan.

Wide Email is een applicatie waarmee je in landscape-weergave e-mailberichten kunt schrijven. Met de nieuwe shortcut-functie kun je woorden, zinnen en complete alinea’s invoeren door slechts twee letters in te typen. Je kunt nieuwe shortcuts toevoegen, bestaande bewerken of weer weggooien. In versie 1.2 van Wide Email zijn bovendien een hoop bugs gefixt.

Te installeren via de App Store voor €0,79: Wide Email

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2008, 9:23
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, shortcut

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.