Drie maal langere batterijduur met iZap

Autofabrikant ZAP heeft een extra batterij ontwikkeld voor de iPod, die probleemloos op de iPhone past. Daarmee verleng je de batterijduur met een factor drie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Acht uur spreektijd op de iPhone is beter dan de meeste andere mobiele telefoons, maar voor sommigen is het nog steeds te weinig. Autofabrikant ZAP, die eerder de iZAP-batterij voor de iPod ontwikkelde, beweert dat dezelfde batterij ook geschikt is voor de iPhone.


ZAP maakt electrische autootjes, maar maakt ook andere batterijen. De iZAP is een 2100 mAh batterij die 75 gram licht is en die je met de iPod of iPhone kunt verbinden. De extra batterij kost $79 en is 1.000 keer herlaadbaar.

Volgens CEO Steve Schneider van ZAP is het niet zo erg als de batterij van je iPod leegraakt; je kunt dan alleen niet meer bij je muziek en video’s. Maar het wordt lastiger als je op een zakentrip bent en geen toegang meer hebt tot je telefoonnummers en afspraken. Het ziet er natuurlijk niet echt mooi uit, zo’n iPhone met extra ‘batterij-rugzakje’, maar het helpt je wel uit de nood.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.