Gebruikers buitengesloten door defecte iPhone-slider

iPhone-bezitters klagen dat de slider niet meer reageert, waardoor ze buitengesloten worden. Een reset of restore kan helpen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het leven van een iPhone-bezitter valt niet mee. Na activatieproblemen, een veel te gedetailleerde factuur en een haperende adapter blijkt ook de iPhone-slider problemen op te leveren. Bij het opstarten van de iPhone moet je met je vinger over een digitaal schuifje bewegen. Die slider blijkt niet altijd te werken.

Je moet de slider gebruiken om toegang te krijgen tot de iPhone, of bij het opnemen van een telefoongesprek. Dat voorkomt dat je per ongeluk de telefoon opneemt wanneer de iPhone klemzit in je tas of broekzak. Door de haperende slider ben je als gebruiker buitengesloten.

De slider reageert niet op aanraking en beweegt niet opzij. De oorzaak is in veel gevallen dat de iPhone traag is geworden en slecht presteert. Een reset levert in veel gevallen de oplossing: hoe je de iPhone reset hebben we al eens eerder uitgelegd. Mocht dat niet lukken, dan kun je ook nog een restore uitvoeren… maar pas op, want daarmee raak je alle persoonlijke gegevens en instellingen kwijt.

Volgens sommigen kan het probleem ook worden voorkomen door terug te gaan naar het startscherm van de iPhone, voordat je het toestel in slaapstand zet.

Via: iPhone Atlas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:01
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.