Draadloze headset iMuffs aangepast voor de iPhone

Wi-gear heeft de iMuffs headset aangepast voor de iPhone. Dat betekent dat je draadloos kunt luisteren naar muziek via het A2DP-protocol; maar er hangt wel een fors prijskaartje aan.

imuffsWi-Gear heeft een nieuwe versie van de draadloze iMuffs headset uitgebracht, die geschikt is voor de iPhone. Er zit een zendertje bij die je op de dock-connector van de iPhone aansluit. De headset (zonder kabeltje) zet je vervolgens op je hoofd om via Bluetooth naar de muziek te luisteren. Ze hebben een bereik van 9 tot 40 voet, dus maximaal zo’n 12 meter. Op de headset zitten knoppen om het volume aan te passen en naar een volgend nummer te springen.

De iMuffs zijn in staat om via de adapter (die het A2DP-profiel ondersteunt) de Bluetooth-beperkingen van de iPhone te omzeilen. De adapter is ook geschikt voor iPods, met uitzondering van de shuffle. De iMuffs MB220 zijn ook geschikt voor telefoongesprekken, waarbij je via de geïntegreerde microfoon kunt spreken. De oplaadbare lithium-batterij gaat 20 uur mee. Duur zijn ze wel: $150. Te bestellen via de website van de fabrikant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2008, 16:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, gear

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.