iPhone populair bij vrouwen

Vrouwen vinden de iPhone interessanter dan mannen, zo blijkt uit Australisch onderzoek. Het zou zelfs zo erg zijn dat zeventig procent van alle Australische iPhones, is verkocht aan een vrouw.

Vrouw met iPhoneVrouwen vinden de iPhone interessanter dan mannen, zo blijkt uit Australisch onderzoek. Het zou zelfs zo erg zijn dat in ‘down under’ zeventig procent van alle verkochte iPhones, is verkocht aan iemand van het vrouwelijk geslacht. Mannen reageren op het nieuws door te stellen dat de iPhone een modieus apparaat is, dat stijl en functionaliteit biedt. Vrouwen daarentegen, houden vol dat zij meer interesse hebben in de iPhone omdat hij (of zij?), net als zijzelf goed kan ‘multitasken’.

Het onderzoek is gehouden onder Australische telefoonmaatschappijen. De resultaten zijn verrassend, omdat eerst werd aangenomen dat mannen veel meer interesse zouden hebben in de gadget dan hun vrouwelijke wederhelft.

Man of vrouw, de iPhone blijft een zeer populair apparaat. Apple maakte vorige maand bekend wereldwijd bijna zeven miljoen iPhones te hebben verkocht. Dit was voor een groot deel verantwoordelijk voor de 1,14 miljard dollar winst die het bedrijf maakte.

Meer info: News.com
Foto: Lachlan Hardy (cc)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2008, 17:49
Categorie Achtergrond
Onderwerpen australie, onderzoek, vrouwen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.