Doodle Jump SpongeBob SquarePants.

Doodle Jump SpongeBob SquarePants is Apple’s gratis App van de Week

Doodle Jump SpongeBob SquarePants is Apple's gratis App van de Week. Deze variatie van het bekende Doodle Jump bevat alle karakters van de SpongeBob-serie in een flinterdun verhaal.

Doodle Jump SpongeBob SquarePants icoon.Het is deze week de grote held van Nickelodeon die door Apple in het zonnetje gezet wordt. De game Doodle Jump SpongeBob SquarePants is deze keer namelijk de nieuwe gratis App van de Week, waardoor je deze game een week lang gratis kunt downloaden. Normaal kost deze app €1,99, dus haal hem snel uit de App Store als je nog op zoek bent naar een game om je kinderen mee te vermaken (of stiekem zelf ermee aan de slag wil).

De oorspronkelijke Doodle Jump verscheen al in 2009, ver in de begindagen van de iPhone en iPod touch. De simpele game is al op miljoenen toestellen geïnstalleerd en heeft lang van het succes geprofiteerd. In de tussentijd zijn er al een hele hoop versies van Doodle Jump verschenen en deze versie met SpongeBob in de hoofdrol is daar dus één van.

Doodle Jump SpongeBob SquarePants editie.   doodle-jump-spongebob-1

Bekende Doodle Jump met SpongeBob-sausje

Doodle Jump SpongeBob SquarePants is dezelfde Doodle Jump als het origineel, maar dan met een SpongeBob-sausje er overheen gegoten. Plankton probeert wederom het recept van de krabburgers te achterhalen, waardoor je er door meneer Krabs op uitgestuurd wordt om Plankton tegen te houden. SpongeBob springt in de game automatisch omhoog en door je toestel te kantelen spring je van platform naar platform. Onderweg kom je ook nog wat gespuis tegen die je met een tik op het scherm weg kunt schieten. Doodle Jump SpongeBob SquarePants is zeer geschikt voor jonge spelers, maar is stiekem ook wel geinig voor oudere spelers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2015, 18:28
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, doodle jump

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.