DODOcase introduceert nieuwe iPhone 5-portemonnee

Een nieuwe DODOcase voor de iPhone combineert je portemonnee met een iPhone 5-hoes. De case wordt met de hand gemaakt.

Dodocase portemonnee openDe makers van de bekende DODOcase iPad-hoes verkopen voortaan ook een speciale portemonnee waar je de iPhone 5 in kunt steken. Hiermee kun je al je pasjes en papiergeld tegelijkertijd met je iPhone bij je houden. Dichtgeklapt lijkt de iPhone 5 Wallet net als andere DODOcase-cases op een moleskine-boekje, met een elastiek om het geheel goed dicht te houden.


DODOcase portemonnee dichtDe nieuwe iPhone-portemonnee wordt net als andere DODOcase-accessoires met de hand gemaakt. Je moet daarom na bestelling twee tot drie weken wachten totdat de hoes je kant op wordt gestuurd. De DODOcase iPhone 5-portemonnee kost $69,95, maar voor 10 dollar extra kun je bijvoorbeeld je naam of een andere boodschap op de voorkant laten printen. De portemonnee heeft in totaal drie vakjes voor passen of briefgeld.

DODOcase verkoopt al langere tijd een andere portemonnee voor de iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5, maar dit is een sleeve waar je de iPhone insteekt. Uit deze nieuwe portemonnee hoef je de iPhone niet bij gebruik te verwijderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.