Dode pixels en vreemde spikkels in glas van iPad 2

Een Amerikaan kocht vier iPads en zag dat ze allemaal last hadden van dode pixels, spikkels in het glas, lichtlekken en een gloeiende stip onder het LCD-scherm.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad partijEerder kon je lezen over de gele tint, waar bezitters van een iPad 2 door waren getroffen. Daarna volgde backlight bleeding (zie video) waarbij er licht langs de rand van de iPad 2 schijnt. Nu is er weer een ander probleem opgedoken bij een partij van vier iPads, die gekocht werden door een Amerikaan uit Texas. Hij schafte samen met zijn vrouw vier iPads aan, die alle vier last hadden van dezelfde problemen: lichtlekken, spikkels in het glas, een vreemd gloeiende stip onder het lcd-scherm en dode pixels. De man bracht de vier iPads weer terug naar de winkel.

De gele tint is normaal en verdwijnt na verloop van tijd weer, maar met dode pixels is dat niet het geval. Mogelijk heeft Apple in de haast om zoveel mogelijk iPads te produceren hier en daar een steekje laten vallen. Omdat het probleem zich voordeed bij vier iPads die op hetzelfde moment waren gekocht zou het om een slechte partij kunnen gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 0:11
Categorie Achtergrond
Onderwerpen glas, google glass, ipad, ipad 2, pixel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.