Touch ID Dispatch

Dispatch krijgt ondersteuning voor WhatsApp en Touch ID

Mailapp Dispatch heeft nu ondersteuning voor Touch ID, zodat je beter je e-mail kunt beveiligen. Ook 1Password, WhatsApp, 2Do en Drafts worden nu ondersteund.

Touch ID DispatchMailapp Dispatch heeft in een app-update een aantal nieuwe functies toegevoegd. De meest prominente is ondersteuning voor Touch ID: je kunt je mailaccount voortaan beveiligen met je vingerafdruk, zodat niet iedereen met toegang tot de iPhone je berichten kan lezen. Maar de app heeft nu ook ondersteuning voor WhatsApp, 2Do en Drafts 4.

Je kunt met de mailapp Dispatch snel berichten wegwerken met behulp van slimme acties. Een jaar terug schreven we het volgende over deze acties:

Die maken de applicatie meteen vernuftig. Als er een link staat in een mailtje dat je hebt gekregen, kan je die meteen kopiëren of doorsturen naar Instapaper of Evernote. Een adres in een mail? Open hem meteen in Apple Maps of Google Maps. En staat er een datum in een mail, dan kan je die meteen als afspraak in je agenda zetten of overhevelen naar een herinneringen-app op de iPhone, zoals bijvoorbeeld Due.

Met de update worden ook WhatsApp, 2Do en Drafts 4 door deze acties ondersteund. Het is hierdoor bijvoorbeeld mogelijk om snel een link of andere mailinformatie naar een WhatsApp-chat te sturen. Een belangrijke toevoeging voor een app als Dispatch, die vooral geprezen wordt om deze acties: met ondersteuning voor WhatsApp kun je immers één van de grootste chatapps gebruiken.

De in-app browser van Dispatch heeft na de update toegang tot de extensie van 1Password. Open je voortaan een link in een e-mail en kom je terecht op een inlogpagina, dan kun je nu met een druk van de knop je wachtwoord via 1Password invullen. Meer over 1Password’s extensie en andere iOS 8-functies lees je in ons artikel over 1Password 5.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2014, 19:00
Categorie Apps
Onderwerpen dispatch, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.