Syncube

Syncube: draadloos iPhone-bestanden synchroniseren en opladen

De Syncube is een draadloos oplaadstation dat je iPhone tegelijkertijd synchroniseert. Hierdoor worden al je bestanden op de Syncube opgeslagen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SyncubeDe Syncube op Kickstarter wil het makkelijker maken om je iPhone-bestanden te synchroniseren. Door je iPhone op dit apparaat te leggen, kun je namelijk alle bestanden op je iPhone hier naartoe verplaatsen. Tegelijkertijd wordt hij draadloos opgeladen.

De Syncube gebruikt een draadloze oplader die met de Lightning-connector van je iPhone verbindt. Leg de iPhone met deze oplader op de Syncube en de twee maken verbinding met elkaar, waardoor je iPhone wordt opgeladen. Er wordt dan tegelijk een signaal verstuurd naar de Syncube, zodat hij je bestanden kan gaan synchroniseren. Je ontvangt dan een pushbericht met de vraag of je dit wil. Voor het synchroniseren van je bestanden met de Syncube wordt vervolgens Wi-Fi gebruikt. De kubus moet dus op hetzelfde draadloze netwerk als je iPhone zijn aangesloten.

Volgens de makers kun je de Syncube verbinden met meerdere cloud-diensten, waardoor er ook bijvoorbeeld bestanden van Dropbox en Google Drive op terechtkomen. Al deze bestanden kun je vanuit de iPhone-app weer openen vanaf één plek: de bestanden worden op een eenduidige manier in de app getoond, waardoor je niet meerdere cloudmappen hoeft te jongleren. De synchronisatie van bestanden lijkt echter enkel via Syncube’s eigen app en clouddiensten te gaan: synchronisatie met iTunes voor bijvoorbeeld een reservekopie lijkt niet ondersteund.

Je kunt de Syncube bestellen door op Kicsktarter minsens 169 dollar te doneren – of 139 dollar als je er vroeg bij bent. De eerste modellen worden in maart 2015 naar backers verstuurd, mits de makers hun beoogde 50.000 dollar inzamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2014, 21:50
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.