Handleiding TomTom Carkit voor iPhone staat online

Via de website van de Amerikaanse FCC is nu meer informatie over de TomTom Carkit voor de iPhone te vinden. Vooral de info over AUX- en Bluetooth-aansluiting is interessant.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

tomtom carkitVia de FCC is meer informatie over de TomTom Carkit voor de iPhone beschikbaar gekomen. Ook nu is het niet TomTom zelf die de informatie beschikbaar maakt, maar de Amerikaanse goedkeuringsinstantie voor telecomapparatuur, de Federal Communications Commission (FCC). Op internet kun je de gebruikershandleiding als PDF-bestand downloaden en alvast wat meer informatie lezen over de functies. Er valt onder andere uit af te lezen dat je een Bluetooth-verbinding tussen carkit en telefoon moet maken. De dockconnector wordt blijkbaar alleen gebruikt om de iPhone op te laden.

Via een 3,5 mm stereokabel (niet meegeleverd) moet je de iPhone met de autoradio verbinden. Je autoradio moet dus voorzien zijn van een audio-ingang (AUX). De handleiding wekt ook de indruk dat je met alleen een AUX-verbinding de carkit niet als handsfree-telefoonapparaat kunt gebruiken; dat gaat via de Bluetooth-verbinding.

carkit tomtom iphone

Als mensen nog meer interessante wetenswaardigheden in de handleiding tegenkomen, horen we dat natuurlijk graag. Op de website van TomTom is nog steeds niet veel extra informatie te vinden. Er is onlangs wel een FAQ toegevoegd.

Meer info: FCC (PDF)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices, iOS
Onderwerpen handleiding, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.