De iCulture Vakantiespecial 2014 gaat van start!

De iCulture Vakantiespecial 2014 gaat van start, met round-ups van de belangrijkste onderwerpen rond voorbereiding, reizen en vermaak tijdens de vakantie.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

campervakantie-flickr
Ook dit jaar gidst iCulture je met een serie artikelen specifiek gericht op de vakantie weer door de zomermaanden. Je vindt op iCulture veel artikelen die je op weg helpen met de vakantie: van digitale reisgidsen om de beste restaurantjes te vinden tot spelletjes om de kinderen op de achterbank bezig te houden. Vanaf vandaag gaan we weer van start met onze iCulture Vakantiespecial, maar we pakken het dit jaar iets anders aan.

Advertisement


De komende weken zullen overzichtelijke round-ups op de website verschijnen, zodat je in één oogopslag ziet welke apps en tips bijvoorbeeld handig kunnen zijn bij de voorbereiding van en tijdens je reis. Alle artikelen uit de vakantiespecial zijn (of worden) compleet geactualiseerd met nieuwe screenshots, info en soms zelfs nieuwe apps. Er is dit jaar nóg iets anders ten opzichte van vorig jaar: de Vakantiespecial wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door KPN! We zijn natuurlijk erg blij met deze ondersteuning, want het heeft heel wat uren gekost om alle artikelen, applijstjes en overzichten te maken. Onder elk artikel zie je de naam van KPN, maar inhoudelijk heeft de sponsor geen enkele invloed gehad op de artikelen. Alle apps, tips en oplossingen die we bespreken, zijn voor 100% geselecteerd door de iCulture-redactie.

Vanaf vanmiddag 14:00 uur gaan we van start.

Openingsfoto: Les Chatfield via Flickr CC

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.