Crossover: compacte iPhone-case fungeert als portemonnee

De Crossover is een minimalistische iPhone-case bestaande uit twee siliconen strips, die als portemonnee gebruikt kan worden.

CrossoveriPhone-cases die je tevens als portemonnee gebruikt zijn er genoeg, maar het merendeel maakt je iPhone een stuk dikker dan normaal. Zelfs de onlangs besproken Wally voegt een aardige extra laag toe aan je iPhone. De Crossover van Quirky probeert misschien wel de meest compacte iPhone-portemonnee te zijn: deze hoes bestaat namelijk enkel uit twee siliconen strips, die je kruislings over de achterkant van je iPhone bevestigt. Hierachter kun je vervolgens vier bankpassen of papiergeld bewaren.


Volgens de makers zit de Crossover strak genoeg om ervoor te zorgen dat bewaarde bankpassen er niet uitvallen. Dat haalt niet weg dat je aan beide zijden grote open gaten hebt, iets waar wellicht niet iedereen blij mee zal zijn. Je moet er volledig op vertrouwen dat het materiaal van de Crossover je bankpassen goed genoeg vasthoudt om mogelijke verschuivingen in je zak tegen te gaan.

Je kunt de Crossover bestellen voor 35 dollar. Daar komt ook nog eens minstens 10 dollar aan verzendkosten bovenop. Bij je bestelling kun je aangeven welke kleuren de strips moeten hebben.

Meer informatie: Crossover

Crossover 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.