Creatief met je iPhone-case: Uncommon, Infectious en Case-Mate

Altijd al op zoek geweest naar dé case voor om je iPhone? Bij Uncommon, Infectious en Case-Mate vind je een unieke case, eventueel naar eigen ontwerp.
Bas Brouwers - · Laatst bijgewerkt:

uncommon iphone caseHoesjes voor de iPhone zien er vaak hetzelfde uit. Zoek je iets originelers, dan zijn er mogelijkheden genoeg. Wij hebben er drie op een rijtje gezet: Uncommon, Infectuous en Case-Mate. Op de website van Uncommon vind je al een flink aanbod van hoesjes, maar je kunt er ook helemaal losgaan en je eigen foto’s en ontwerpen uploaden. Binnenkort kun je er zelfs een iPad-hoes laten maken. Handig is dat je bij Uncommon een ‘docking’-functie hebt, zoals bij veel hardcovers.

Je klikt makkelijk de onderkant eraf, zodat je iPhone in de dock of carkit past. Verkrijgbaar voor $39,95 (ca. €31,50) exclusief verzendkosten via de webshop van Uncommon.

gameboyInfectious maakt geen hoesjes maar skins (stickers) voor de iPhone. Ben je gek op de Gameboy, dan hebben ze een passende skin, maar je vindt er ook skins met opdruk van cassettetaps en NES-covers om je iPhone te camoufleren. Verkrijgbaar via de site van Infectious.

Case-Mate heeft een heel ander idee: zij laten op hun website zien hoe uniek je iPhone-cover kan zijn. Een ultradunne cover beschermt je iPhone tegen het nodige onheil. De cover is uniek doordat je je eigen creativiteit erin stopt, zonder dat je bijzonder tekentalent hoeft te hebben. Bij het openen van de site krijg je de keuze uit verschillende artiesten en kunstenaars die al een coverdesign hebben gemaakt. Als de stijl van één van hen je bevalt klik je erop en kun je met hun visuals je eigen cover ontwerpen. Vervolgens wordt deze cover specifiek voor jou gemaakt. Geen print of sticker, maar een laser zal je ontwerp vereeuwigen in een zeer dunne hardcover. Een levertijd van 3-4 weken mag de die-hard niet weerhouden. Een cover gemaakt door een van de artiesten kost $34,95 (ca. €27,50) en een volledig zelfontworpen cover maakt je $44,95 (ca. €35) armer, exclusief verzendkosten. Te bestellen op de speciaal daarvoor geopende website IMakeMyCase.Case-Mate.com.

Zie hier een handleiding gemaakt door deze creatieve geesten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2010, 13:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, gameboy, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.