Concept van 3D Touch in Control Center.

Conceptvideo toont 3D Touch in Bedieningspaneel

Een nieuw concept laat zien hoe handig 3D Touch kan zijn in een verbeterd Bedieningspaneel (Control Center). Zo kun je direct kiezen met welk Wi-Fi-netwerk of met welk Bluetooth-apparaat je verbinding wil maken.

Ontwerpers raken maar niet uitgesproken over de nieuwe 3D Touch-functie in de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Na het Nederlandse concept waar we gisteren over schreven, komt een ontwerper nu met een conceptvideo voor 3D Touch-ondersteuning in het Control Center (Bedieningspaneel).

3D Touch concept: kies snel WiFi of Bluetooth

Het Bedieningspaneel is op de iPhone aanwezig sinds iOS 7. Door op het scherm van beneden naar boven te schuiven, komen er een hoop instellingen tevoorschijn. Zo kun je eenvoudig je Wi-Fi of Bluetooth aan- of uitzetten en je muziek bedienen. Met 3D Touch kun je op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus snel handelingen uitvoeren door stevig op een appicoon te drukken. Deze twee elementen heeft de ontwerper Ran Avni gecombineerd in een interessant concept. Door bijvoorbeeld stevig op het Wi-Fi-icoontje te drukken, kun je snel een Wi-Fi-netwerk in de buurt selecteren.

Nog meer concepten met 3D Touch

Gisteren plaatsten we ook al een interessant concept over hoe de Quick Actions met 3D Touch verder uitgebreid konden worden. Naast het tonen van handige snelkoppelingen, toont een stevige druk op een appicoon in dat concept een meer interactieve widget.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2015, 13:58
Categorie iOS
Onderwerpen 3d touch, bedieningspaneel, concept, control center

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.