iWatch concept draadloos opladen

Concept toont iWatch met draadloos oplaadstation

Een nieuwe conceptvideo laat een iWatch met een bijbehorend, draadloos oplaadstation zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iWatch concept draadloos opladenEen nieuw concept van SET Solution probeert vorm te geven aan een vrij praktische functie van de iWatch: het oplaadsysteem. In de iWatch zit immers een accu, die eens in de zoveel tijd weer van stroom voorzien moet worden. Wil Apple het ontwerp van de iWatch waterdicht maken, dan is daar een speciaal oplaadsysteem voor nodig. Een gewone aansluiting kan water doorlaten. In een video laat SET Solution zien hoe een draadloos oplaadbare iWatch kan werken.

Het ontwerp in onderstaande video komt je wellicht bekend voor: SET Solution heeft dezelfde iWatch namelijk al eens in een ander concept getoond. De nieuwe video gaat dan ook voornamelijk om een bijbehorend, draadloos oplaadstation. Dit accessoire is gelijk al multifunctioneel: het doosje kan namelijk ook dienen als verpakking voor de iWatch.

Het is uiteraard nog de vraag of de iWatch er ook zo uit komt te zien. Het concept toont enkel een praktische manier waarop Apple een draadloos oplaadstation voor de iWatch kan maken. Het ontwerp hiervan, hoewel losjes gebaseerd op Apple-producten, is grotendeels gebaseerd op de fantasie van de ontwerpers.

Een draadloos oplaadstation komt goed van pas als Apple de iWatch waterdicht wil maken, maar is geen vereiste. Smartwatch Pebble is ook waterwerend, maar krijgt dit voor elkaar via een magnetische oplaadkabel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 21:37
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iwatch, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.