[Aankondiging] Spannende week voor iCulture

iPhoneclub.nl gaat veranderen naar iCulture.nl. In dit aankondigingsartikel lees je alles over de datum voor de nieuwe website en naam en hoe dit jou treft.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture nieuwe site

Terwijl heel Nederland al met de vakantie bezig is of de kater van het WK nog aan het verwerken is wordt er op iCulture HQ rond de klok gewerkt aan mooie dingen. Mooie dingen voor onze trouwe fans en volgers. Een aantal dagen geleden deelden wij via onze sociale mediakanalen de eerste “sneak previews” en er is lustig op los gespeculeerd wat we in petto hebben. Nee, we komen zeker niet met een app in de Google Playstore zoals door iemand (gekscherend?) geopperd was en ook mobiele abonnementen liggen niet in het verschiet. Wat we wel presenteren? Een compleet vernieuwde website. Met een nieuwe titel!

Wat gaan we doen?

We gaan op 17 juli 2014 afscheid nemen van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl en zullen onder iCulture.nl verder gaan. Dit zal waarschijnlijk niet als een al te grote verrassing komen. Onze app en alle sociale media-accounts dragen al die naam, maar vanaf donderdag geldt dit ook voor het centrale platform. Uiteraard in een strak en volledig responsive design – gemaakt door Mangrove – én met een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Wij hopen dat jullie er straks net zo enthousiast over zijn als wij. In ieder geval al een welgemeend dankwoord voor de zeer positieve feedback die we van jullie al mochten ontvangen op Instagram en Facebook.

Click here to display content from Instagram.
Learn more in Instagram’s privacy policy.

Kijk op je iPhone of iPad naar ons Instagram-account iCulture.nl voor een fraaie sneak preview, en volg ons daar voor meer!

iCulture forum en partners

Het redesign geldt overigens nog niet meteen voor ons populaire forum, maar ook die zal snel volgen. Ook kan het zijn dat onze partners (iCulture Shop en iCulture Repair) hun designs nog niet meteen aangepast hebben. Zoals dat zo mooi in het Engels verwoordt wordt: “Please excuse our dust”. We streven ernaar alle overige onderdelen zo snel mogelijk aangesloten en aangepast te hebben.

Click here to display content from Instagram.
Learn more in Instagram’s privacy policy.

Over onze app

Velen van jullie hebben luid en duidelijk aangegeven dringend te wachten op een app-update. Terecht, want de huidige app is (helaas) nog steeds niet aangepast naar iOS 7. Ook op dat punt kunnen we goed nieuws melden, al moet er nog wat geduld betracht worden. We zitten in de afrondende fase van (ook) een compleet vernieuwde app die helemaal in iOS 7-stijl (of iOS 8 inmiddels 😉 ) zal zijn, maar ook geschikt voor iPhone én iPad. De iCulture-app wordt eindelijk universeel!

De nieuwe iCulture-app kan mogelijk nog wel enige tijd duren, maar niet later dan dit jaar. We hadden graag gelijktijdig live gegaan, maar tijd en budget waren en zijn helaas beperkende factoren. De sitemigratie heeft erg veel van onze resources opgesnoept, maar na de nieuwe site is er weer voldoende ruimte om ons volledig op dat project te storten. Het app-design is nu in de afrondende fase, dus we verwachten snel onze ontwikkelaar Sharewire opdracht te kunnen geven met de bouw te beginnen.

Wat nu?

Tot donderdag 17 juli werken wij er nog keihard aan om alles op tijd gereed te hebben staan. Ondertussen delen we via verschillende kanalen nog meer sneak previews. Daarnaast zullen we, bijvoorbeeld in afzonderlijke blogs van ieder van ons, uitgebreid terugkijken op ruim 7 jaar iPhoneclub.nl.

Volg ons voor alle aankondigingen ook op:

Dit artikel is ook geplaatst op onze backstageblog.

Reacties: 82 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.