Concept: Budget-iPhone met iOS 7

Martin Hajek heeft ons concept van de budget-iPhone gecombineerd met een rendering van iOS 7, gemaakt door Dámaso Benítez.

iPhone mini iOS 7 frontpageEen tijdje geleden sloegen wij de handen ineen met Martin Hajek om een getailleerd concept van de mogelijke budget-iPhone te maken. Deze goedkopere iPhone met plastic behuizing zou in meerdere kleurtjes verschijnen, om zo een alternatief op het gebruikelijke iPhone-aanbod te bieden. Martin heeft sindsdien niet stilgezeten: hij heeft onze iPhone namelijk gecombineerd met een concept voor een vernieuwd iOS 7 met een ‘flat design’.

Het concept voor iOS 7 is afkomstig van ontwerper Dámaso Benítez, die zich heeft gebaseerd op geruchten dat Apple een plat ontwerp in iOS 7 wil gebruiken. Hierdoor zou iOS 7 qua ontwerp vergelijkbaar zijn met bijvoorbeeld Windows Phone.

iPhone mini iOS 7 introduction

Het concept voor de budget-iPhone heeft een 4-inch scherm, maar deze versie geeft het idee dat Martin toch een iets kleiner scherm op het oog heeft. Hij heeft in deze versie namelijk de iPhone omgedoopt tot de ‘iPhone mini’. Het platte iOS 7 van Benítez toont daarnaast minder app-iconen op het scherm, wat ook het gevoel geeft dat er minder schermruimte is.

iPhone mini iOS 7 colors

Martin’s concepten zien er wel iets anders uit dan de originele afbeeldingen die hij voor ons maakte. Ditmaal heeft hij er niet voor gekozen om een foto na te bootsen, maar zijn de renderings rechtstreeks naar een nepversie van Apple’s website gegaan. Deze pagina’s zouden zomaar eens door Apple gebruikt kunnen worden nadat de budget-iPhone officieel is aangekondigd.

iPhone mini iOS 7 wit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2013, 14:45
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen budget iphone, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.