Colorburn-icon

Colorburn is Apple’s Gratis app van de Week

Colorburn is door Apple uitgeroepen als Gratis app van de Week. Met Colorburn staan er duizend filters tot je beschikking en kun je foto's op tal van andere manieren aanpassen.

Colorburn-icon

Fotografie-app Colorburn mag het spits afbijten als eerste gratis App van de Week die Apple dit jaar cadeau doet. De foto-app zal ongetwijfeld aansluiting vinden bij fans van Instagram, omdat er maar liefst duizend kleurenfilters aanwezig zijn om je foto een ander tintje te geven.

Om het enorme aantal filters in Colorburn (link) overzichtelijk te maken, kun je razendsnel door het beschikbare aanbod heen vegen. In tegenstelling tot andere foto-apps wordt de foto ingedeeld in zes verschillende filters, zodat je direct kunt zien welke wel en welke niet bij de afbeelding passen. Ook zijn er verschillende categorieën die de honderden filters bevatten, zoals CatEye, Retro, Rainbow en Vivid.

Colorburn Colorburn

Colorburn is meer dan fotofilters

Als je in Colorburn een filter hebt geselecteerd, staan er nog veel meer mogelijkheden tot je beschikking. Zo kun je een vignet (donkere randen die het midden accenturen) aanzetten, het contrast verhogen en de helderheid handmatig aanpassen.

Ook staan er verschillende Grids tot je beschikking, waarmee je door gekleurde vlakken toe te voegen je kiekje een kunstzinnig uiterlijk geeft. Tot slot kun je meerdere foto’s met elkaar combineren zodat je een indrukwekkende collage krijgt.

Na afloop stuur je jouw creatie gemakkelijk door naar zo’n beetje alle populaire sociale netwerken. Normaal gesproken betaal je €0,99 voor Colorburn, maar als Apple’s Gratis App van de Week kun je hem zeven dagen voor niets op je iDevice installeren. Via in-app aankopen zijn er wel extra Grids te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2016, 8:12
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.