Coburns: houten blokjes als iPad-houder

De Coburns zijn houten blokjes, waarmee je je iPad onder elke hoek kunt rechtopzetten. Ze worden gemaakt in de VS.

coburnsCoburns zijn twee blokjes waarmee je je iPad rechtop kunt zetten. Ze zijn gemaakt van hout en laten zien hoe simpel een product eigenlijk kan zijn. Een setje Coburns is vanaf $19 te koop via Kickstarter en ze worden geleverd in december 2013. Het verhaal achter de Coburns is misschien wel interessanter dan het product zelf. Ze worden gemaakt door het tweepersoons bedrijfje FineGrain, uit Utah. De lichtgekleurde Coburns zijn gemaakt van lokaal gewonnen Bird’s eye esdoornhout, terwijl de donkere variant gemaakt is van Pau Ferro-hout uit Zuid-Amerika.


Een magneetje houdt de twee blokjes samen, zodat je ze in een tas kunt gooien, zonder een exemplaar kwijt te raken. De Coburns vallen vooral op door het simpele uiterlijk, dat tegelijk heel functioneel is. Mocht je ooit een Coburn-blokje kwijtraken, dan kun je nog steeds je iPad ermee optillen, zoals de afbeelding hieronder laat zien.

ipad-houder-coburns

Je kunt de iPad rechtop zetten of laag op de Coburns laten rusten, afhankelijk van het feit of je video’s wilt kijken of een stuk tekst wilt typen. De plaatsing van de blokjes bepaalt hoe sterk de hoek is. De Coburns zijn geschikt voor iPad mini (ook het nieuwste model), iPad 3, 4 en Air. De bedenkers hebben hun financieringsdoel via Kickstarter al gehaald maar het project loopt nog tot 5 december, dus je kunt nog fashionably late instappen en weet zeker dat het project doorgaat. Voor internationale verzending komt er $5 bij.


Filmpje niet zichtbaar? Kijk op de Kickstarter-pagina voor de originele video.

coburns-blokjes-shirt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2013, 12:53
Categorie Accessoires
Onderwerp houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.