Cloudbase maakt alternatieve Unlock Slider

Cloudbase heeft een alternatieve unlock-slider voor de iPhone gemaakt. Je kunt kiezen uit een golfbal, basketbal of muzieknoten. Zinvol is het niet, maar wie graag allerlei aanpassingen doet kan hiermee de iPhone weer net iets meer personaliseren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Musicnote slider unlockHet lijkt een van de meest zinloze toevoegingen aan de iPhone, maar er zijn nu eenmaal mensen die het leuk vinden om hun iPhone op alle mogelijke manieren aan te passen. De in Nieuw-Zeeland gevestigde ontwikkelaars van Cloudbase hebben het volgende bedacht: nieuwe icoontjes voor je iPhone unlock-slider, het balkje dat je moet verslepen om toegang te krijgen tot je iPhone.
Je kunt kiezen uit een golfbal, muzieknootjes of een basketbal.

Om te installeren download je eerst het gewenste unlock-thema, daarna plaats je de bestanden uit het zip-bestand in de map /private/var/mobile/Library/Customize bij firmware 1.1.3 en bij eerdere firmwareversies in de map /private/var/root/Library/Customize. De meegeleverde wallpaper moet je daarna nog handmatig synchroniseren met je iPhone of iPod touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cloud, firmware, slider, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.