Everything Changes iPad

Nieuwe reclame voor de iPad: Everything Changes

In de nieuwe iPad-reclame 'Everything Changes' legt Apple uit hoe de iPad je dagelijks leven, educatie en bedrijven verandert.

Everything Changes iPad breed

Apple heeft een nieuwe reclamevideo uitgebracht voor de iPad. Everything Changes laat zien hoe de iPad ons dagelijks leven compleet kan veranderen. ‘Verandering’ is zo te zien een populair onderwerp voor Apple in iPad-reclames: afgelopen jaar werd de reclamevideo Change is in the Air nog uitgezonden.

Everything Changes iPadApple laat zien hoe de iPad effect heeft op het alledaagse leven, maar ook hoe je de iPad op het werk of op school kunt gebruiken. Op een nieuwe webpagina gaat Apple dieper in op de materie. Hierop staat bijvoorbeeld beschreven hoe je de iPad in de keuken gebruikt, waar je hem voor benut bij het inrichten van je huis en welke apps handig zijn tijdens het reizen.

De iPad was wellicht toe aan een promotiemomentje: volgens de recente kwartaalcijfers zijn de verkoopaantallen van de iPad de afgelopen tijd gedaald. Inmiddels wordt er meer omzet geboekt met de Mac dan met de iPad. In de tussentijd zijn er geruchten over een iPad Pro, een grotere tablet met 12,9-inch-scherm en een bijbehorende stylus. Het is nog onduidelijk wanneer de iPad Pro wordt aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 9:33
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.