CECT is terug met compacte iPhone-kloon: CECT Element

CECT Element is de nieuwste iPhone-kloon van HiPhone-maker CECT. Het toestel is klein maar loopt technisch gezien wat achter op de echte iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

CECT ElementCECT is bekend als maker van de best gelukte iPhone-kloon: de HiPhone. Da’s geen toestel die je via KPN Hi kunt kopen, maar op Marktplaats en eBay kun je ze wel vinden voor zo’n €250. Het nieuwste telg uit de CECT-familie is de CECT Element, een kleinere iPhone-kloon met multi-touch-bediening, muziek- en videofunctie maar met een matige 1,3 megapixel camera.

Wat uiterlijk betreft heeft de CECT Element veel weg van de eerste generatie iPhone en ook de gebruikersinterface komt aardig overeen. In de verpakking vind je behalve de gebruikelijke accessoires (twee batterijen, een headset, een dock en een handleiding) ook een siliconenhoesje waarmee je je nep-iPhone kunt camoufleren.

CECT Element   Interface CECT Element   Headset CECT Element

Technisch gezien is de CECT Element een tegenvaller: de triband-telefoon heeft Bluetooth en kan MP3- en MP4-bestanden afspelen. Geen Wi-Fi of 3G en slechts 1 GB opslagruimte. Voor £139 te koop op eBay – da’s relatief duur maar je zit in ieder geval niet aan een abonnement vast want de CECT Element is simlockvrij.

Via: PMP Today en eBay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen clone, kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.