Case-Sticky-on: iPhone-case met magnetische batterij

De Case-Sticky-on is een iPhone-case waarop je met magneetjes een externe accu kunt bevestigen.

Case-Sticky-onJe kunt een iPhone buiten de deur van extra stroom voorzien met een externe batterij, maar dat betekent wel dat je deze accu overal mee naartoe moet dragen. Een tweede optie is een iPhone-hoes met ingebouwde accu, maar deze accessoires zorgen er weer voor dat je iPhone een stuk dikker wordt. De Case-Sticky-on iPhone-hoes probeert een tussenoplossing te bieden: dit is in eerste instantie een gewone iPhone-case, maar dan met magneetjes waarmee je een bijbehorende accu kunt bevestigen.

De magneten zorgen ervoor dat de batterij op je iPhone blijft plakken terwijl je hem gebruikt. Je moet hem wel via een losse kabel op de verbindingspoort van je iPhone aansluiten. Daarnaast lijkt de accu wat dikker dan bijvoorbeeld de iPhone-batterijcases van Mophie. Daar staat tegenover dat je een accucapaciteit van maar liefst 2800mAh tot je beschikking hebt.

Hoewel je de bijgeleverde batterij kunt aansluiten op iedere iPhone, past de case alleen om de iPhone 5. De hoes wordt niet geleverd met een Lightning-kabel, wat betekent dat je zelf voor een oplaadkabel moet zorgen. Is dat geen bezwaar, dan kun je de case met de accu bestellen voor $46,95, plus ongeveer 7 dollar verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 7:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.