Card Wars: Adventure Time is Apple’s gratis App van de Week

Goed nieuws voor fans van Adventure Time: het kaartspel Card Wars gebaseerd op de serie is tijdelijk gratis te downloaden.

Goed nieuws voor fans van de absurdistische tekenfilm Adventure Time: de game Card Wars is uitgeroepen tot Apple’s gratis App van de Week. Met een pak kaarten neem je het op tegen bekende personages uit de serie, waaronder Husker Knights, Cool Dog en de Immortal Maize Walker. Dat gaat gepaard met een flinke dosis humor.

Card Wars Adventure Time

Card Wars doet een beetje denken aan kaartspellen zoals Hearthstone en Magic. Je legt kaarten met monsters en magische voorwerpen op tafel, om zo het kaartendeck van je tegenspeler te bestrijden. Deze kaarten komen bijna letterlijk tot leven: leg er één op de virtuele tafel en er verschijnt een klein 3D-personage.

Adventure Time is een Amerikaanse tekenfilm op Cartoon Network, die in Nederland ook op Netflix staat. In een post-apocalyptische wereld beleeft de jongen Finn samen met zijn hond Jake absurde avonturen. Adventure Time is op papier een kinderserie, maar bevat een hoop volwassen ondertonen en subtiele verwijzingen. De serie heeft hierdoor ook oudere fans.

Card Wars kost normaal gesproken €3,99, maar is voor Apple’s App van de Week-actie tijdelijk van dit prijskaartje ontdaan. Je kunt de game in elk geval tot en met donderdag 16 juli gratis downloaden. Bedenk echter wel: de game zit vol met in-app aankopen, die nog steeds hetzelfde kosten als voorheen. Hiermee kun je jouw voortgang door de game versnellen. Card Wars is alsnog goed te spelen zonder extra geld te besteden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2015, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.